Jump to content

Bine ai venit pe Comunitatea NEWMOON !

Bun venit la noi! Daca doresti sa vezi tot ce se afla pe forumul nostru te incurajam sa iti creezi un account pentru a intra in familia noastra.

Ce poti face pe aceasta comunitate :

 • citesti toate topicurile noastre
 • posteaza sau lasa un replay la toate topicurile
 • intra in echipa Administrativa
 • trimite mesaje private tuturor
 • leaga noi prietenii cu membrii comunitatii
 • participa la concursurile noastre

 

Te asteptam pe serverul de TeamSpeak TS.NEWMOON.RO unde te vei distra cu siguranta.

Daca ai nevoie de orice tip de ajutor, suntem la dispozitia ta.

 

hWkoInj3.png

 

Echipa NEWMOON.


NooRTooN

Premium
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  10 [ Donate ]

Reputation Activity

 1. Confused
  NooRTooN got a reaction from Zippolaur in [INFO] La's Fierbinti - Despre Whitelist   
  Acest document va acoperi cateva lucruri de baza despre aplicatiile pe serverul La's Fierbinti RolePlay, care trebuie respectate ca jocul vostru sa decurga conform asteptarilor si sa pastram o ordine interioara si o ambienta placuta pe serverul nostru.
   
  Pentru inceput, inainte sa aplicati, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: Varsta de minim 16 ani (IMPLINITI). Un microfon functional cu o redare de sunet decenta. Cont pe forumul: www.newmoon.ro Cunoasterea regulamentului general al serverului. Cunoasterea codului de conduita. PC Decent, ca sa poti filma unele faze macar in 480p. In cazul unei situatii, sa poti captura acel moment ca dovada (OBS setat pe buton, Bandicam, Etc). Daca acestea sunt respectate, trebuie sa ne gandim la urmatoarele lucruri si sa respectam urmatoarele conduite pentru a asigura un joc placut tuturor celor ce joaca pe serverul nostru.  
  Citirea si oferirea unui raspuns la cererile de whitelist va dura de la 24 pana la 72 de ore in functie de timpul liber al management-ului. Va rugam sa nu stresati membrii administrativi in legatura cu raspunsurile voastre, toate vor fi date la momentul oportun.
   
  La intrarea in oras:
  Nu cunoasteti nimic. Sunteti un caracter ce a ajuns in acest oras, fara a cunoaste strazile, locatiile, personajele orasului, locurile de munca, nimic. Pentru a face rost de aceste cunostinte, va trebui sa apelati la jucatori, ca acestia sa va explice ce si cum trebuie sa faceti ca sa ajungeti unde doriti.
   
  Comportamentul fiecarui jucator de pe server trebuie sa fie unul decent. Nu vom tolera injuraturile repetate si exasperante din partea jucatorilor nostri. Nu interzice nimeni cateva injuraturi ce fac parte din mod normal din viata fiecarui om, dar nici nu vom accepta o persoana care injura tot ce prinde fara a avea o limita a bunului simt. Daca aveti prieteni in oras cu care urmeaza sa va intalniti sau sa va grupati, va trebui sa faceti acest lucru prin intermediul caracterului. Intelegerile de “Ne intalnim la primarie” “Vin eu sa te iau de la aeroport” vor fi considerate “Meta Gaming” si vor fi sanctionate ca atare. Doresti sa iti intalnesti prietenii? Ia-o in pasi mici, plimba-te prin oras pana unul dintre ei devine cunoscut si baga-te in seama cu ei. Ganditi-va bine la ce directie doriti sa luati cu caracterul vostru. Luati in considerare ca daca va faceti un mic gangster, ce sparge banci si se rupe pe droguri si la un moment dat este prins, acesta va capata un dosar penal ce va fi dus in spate mult timp. Sanctiunile de incarcerare a acestora vor fi din ce in ce mai picante ( Daca politia te prinde o data, poate vor fi mai iertatori, dar daca esti prins din nou si din nou si dosarul tau creste, ajungi un pericol pentru societate si pedepsele tale vor fi crescute considerabil ). Conduceti intr-o maniera civilizata, atat ca politisti, medici sau civili. Sofatul cu 300/h intr-un oras se va considera lipsa de roleplay si va fi sanctionat ca atare. Nu puteti parcurge un drum cu o viteza monumentala, sa va loviti de un zid si sa va continuati deplasarea fara nici o problema. Dupa ce treci usor prin viata caracterului tau, trebuie sa cunosti unele lucruri esentiale si sa iei anumite directii, precum: Politist, Medic, Avocat, Mecanic, Sofer de taxi, mafiot sau detinerea unui job liber din partea primariei  
  Police Path (Daca alegi sa ajungi politist, va trebui sa respecti in totalitate urmatoarele aspecte in interiorul factiunii:
   
  Comportamentul tau fata de civili trebuie sa fie unul exemplar indiferent de comportamentul acestora. Ca politist trebuie sa dai un exemplu tuturor jucatorilor cu care intri in contact si sa demonstrezi ca poti ramane calm si diplomat in orice situatie. Trebuie sa respecti drepturile civililor indiferent de situatie si sa le prezinti drepturile de fiecare data.  Nu ai dreptul de a fi corupt sau de a oferi lucruri ce pot fi sustrase din incinta sectiei LSPD. Orice obiect confiscat trebuie predat la confiscari. Incalcarea acestei reguli va duce la excluderea din aceasta factiune si foarte probabil, si de pe server. Trebuie sa respecti intocmai indicatiile unui grad superior si sa pastrezi statia curata. Comunicarea se va face prin coduri si lucruri extrem de importante, nu discutii personale. In timpul patrulelor sunteti obligati in mod direct sa mentineti viteza regulamentara in oras, fara sa o depasiti. In momentul in care aveti o interventie sunteti obligati sa porniti girofarele si in cazul lipsei semnalului sonor al sirenelor, sunteti obligati sa claxonati in intersectii si inainte de ele pentru a semnala faptul ca veti trece pe acolo, ca ceilalti participanti la trafic sa poata evita un posibil accident.  
  EMS Path (Daca alegi sa ajungi medic, va trebui sa respecti in totalitate urmatoarele aspecte in interiorul factiunii)
  Comportamentul tau fata de civili trebuie sa fie unul exemplar indiferent de situatie si sa dai un exemplu tuturor jucatorilor din jurul tau si sa demonstrezi placerea jocului acestora. Cand esti chemat la o interventie la un om impuscat, lesinat, decedat, nu vei oferi primul ajutor in punctul in care ai fost chemat. Trebuie sa preiei caracterul respectiv, sa il duci la spital si sa dezvolti cu el un roleplay fie de internare, fie de operatie, fie de consult medical. Mai pe scurt NU DAM REVIVE LA LOCUL INCIDENTULUI. Trebuie sa cunosti niste termeni de baza invatati la liceu si scoala in biologia elementara. (Picior rupt, Algocalmin, Pelvis, Raceala, etc, etc, etc). Important in acest subpunct este sa diversifici roleplay-ul de spital de la o persoana la alta fara sa repeti acelasi lucru la fiecare caracter. Cand nu aveti apeluri, sunteti obligati sa pastrati viteza regulamentara in timpul programului. In momentul in care aveti o interventie sunteti obligati sa porniti girofarele si in cazul lipsei semnalului sonor al sirenelor, sunteti obligati sa claxonati in intersectii si inainte de ele pentru a semnala faptul ca veti trece pe acolo, ca ceilalti participanti la trafic sa poata evita un posibil accident.  
  Civilian Path (Daca alegi sa fii civil sau gangster, trebuie sa respecti urmatoarele aspecte in totalitate)
   
  Indiferent ca esti simplu civil sau gangster, trebuie sa respecti toti jucatorii serverului si sa fii prietenos cu ei. In cazul in care alegi sa spargi un magazin si esti prins, sa vinzi droguri si sa fii prins sau alte actiuni ilegale dupa care sa fii dus la sectie, nu trebuie sa dezvolti o ura fata de acei politisti. Acei politisti au in principal acea indatorire de a prinde infractorii si face parte din treaba lui de zi cu zi. Daca acesta are un comportament inadecvat fata de voi, aveti tot dreptul. Dar daca acestia sunt prietenosi si isi fac treaba cum trebuie, nu trebuie sa existe “revenge”. Cand pregatesti un jaf sau iei un ostatic, trebuie sa gandesti complet aceasta situatie, nu preluam oameni de pe strada in plin “Open-Side” unde poti fi vazut lejer sau esti apropiat de o zona aglomerata.unde poate circula politia. Job-urile de pe server reprezinta defapt o activitate de castig pentru jucatori, trebuie rolat fiecare job corespunzator. (Spre exemplu, daca esti taximetrist si preiei un client, nu il intrebi pur si simplu unde merge si atata tot.)  
  Staff-ul pe server. Ce inseamna si cum actioneaza?
   
  Echipa serverului are ca principal scop pe server rezolvarea problemelor (Masini buguite, buguri aparute, informatii vitale, etc). Nu chemam un membru al staff-ului pentru a intreba informatii despre “Cum iau un job, de unde iau buletin, etc”. Il chemam in situatii precum: Nu am fost platit la job, mi s-a buguit masina, nu am primit masina pentru job, s-a teleportat o masina in fata mea si am murit, etc. In caz contrar, echipa administrativa a serverului are dreptul de a ignora report-ul respectiv si sa continue jocul. Daca ai intrebari legate de server, trebuie sa intri pe discord si sa te conectezi la canalul pe care se ofera asistenta pentru acel lucru: Asistenta Server, Asistenta Forum, Asistenta Aplicatii. Reclamatiile se vor face strict pe forum, la fel si propunerile si cererile de unban sau raportarile de buguri. Ai o reclamatie? O postezi pe forum. Echipa va analiza video-ul respectiv si va lua o decizie in legatura cu persoana respectiva. Echipa administrativa nu va da revive/repair/teleport in cazul in care: Ai facut un accident pentru ca ai condus imprudent sau ai cazut de la o inaltime mare / Ti-ai stricat masina din neglijenta ta/Esti in paleto si nu stii cum sa ajungi in oras.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.