Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3

SenzoR

Member
 • Content Count

  8
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  50 [ Donate ]
 1. SenzoR

  REGULAMENT VIP

  Se pedepseste orice fel de cuvant/expresie vulgara! 1.Instrainarea/impartirea/divulgarea contului : - Ban permanent (fara a mai fi avertzati !) 2.Injurii/Jignire playeri sau staff : - Prima abatere: Mute 15 minute ; - A doua abatere: Mute 1 orã ; - A treia abatere: Mute 6 ore ; - A patra abatere: Mute permanent . ( Dacã se face shop primeste: suspend 3 zile ,chit cã are sau NU mute)! 3.Confiscarea itemelor : - Prima abatere: Suspend 24h+ returnarea bunurilor confiscate. (dacã refuzã sã le returneze, ban permanent) - A doua abatere: Suspend 5 zile; - A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã. 4.Abuzarea comenzilor fara motive : - Prima abatere: Ban 24 h. - A doua abatere: Ban 3 zile. - A treia abatere: Ban 10 zile. - A patra abatere: Ban pe o perioadã nedeterminatã. 5.Tragerea playerilor in mapa de GM (4545 4545): - Prima abatere: Avertisment ; - A doua abatere: Jail 3h; - A treia abatere: Suspend 2 zile. 6.Urmarirea , abuz de /warp pe membrii STAFF: - Prima abatere: Avertisment ; - A doua abatere: Suspend 2 zile; - A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadă nedeterminată. 7.Amenintare cu comenzi pe care le au sau nu fara motiv: - Prima abatere: Jail 6h - A doua abatere: Suspend 7 zile; - A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã. 8.Distrugerea/deranjarea/favorizarea la evente : - Prima abatere: Avertisment ; - A doua abatere: Suspend 2 zile; - A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã. 9.Fraierit pt iteme/conturi : - Prima abatere: Suspend 3 zile - A doua abatere: Suspend 14 zile - A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã. 10.Transformarea in Mobi Mari map 1/map 2 între orele 09:00-00:00 : - Prima abatere: Avertisment - A doua abatere: Suspend 3 zile. - A treia abatere:Suspend 10 zile. 11.Stat mapa de GM in timpul donatiilor bancare/paypal: - Prima abatere :Jail 7 secunde. - A doua abatere :Jail 3h direct . 10.Omori playeri fiind invizibil: - Prima abatere: Jail 6h - A doua abatere: Suspend 3 zile. - A treia abatere:Suspend 10 zile. Pentru aplicarea regulamentului e nevoie de dovezi complete altfel nu se iau în considerare!(Printurile cu conversaþii sã contina numele + toatã bara de conversatie + data + ora) [VIP] au nevoie printuri/filamri cu data+ora ,pentru a dovedi ca nu au incalcat regulamentul si pedeapsa sa fie anulata!
 2. SenzoR

  PACHET VIP

  PACHETUL VIP CONŢINE:★ Arma si armura de level 120 cu bonusuri la alegere si set de accesori cu bonusrile la alegerea dumneavoastra! ★ Vei avea pe joc în fata numelui [VIP] (Exemplu: [VIP]FlasH) ★ Vei primi pe forum grad de [VIP] ★ Comanda de a-ţi schimba lvl-ul ★ Comanda de teleportare ★ Comanda de transformare ★ Comanda de invizibilitate ACHIZIŢIONAREA PACHETULUI VIPAchiziţionarea pachetului [VIP] se efectueză doar prin donaţiile Bancar şi PayPal. Bancar: 100 RON PayPal: 25 Euro Pentru opţiunea Bancara daţi click pe link-ul de mai jos şi urmaţi paşii: Pentru opţiunea Paypal daţi click pe link-ul de mai jos şi urmaţi paşii: Comenzi VIP★Teleportarea: ➀ Map 1 •Regatul roşu: /go a •Regatul galben: /go b •Regatul albastru: /go c ➁Map2: •Regatul roşu:/go a3 •Regatul galben:/go b3 •Regatul albastru:/go c3 ★Alte mape: •Desertul Yongbi:/go d •Ţara de Foc:/go f •Pădurea Fantomă: /go tr •Pădurea Roşie:/go trent02 •Muntele Sohan:/go s •Templul Hwang:/go m •Grota Exilului:/go w •OX:/go o★Teleportează-te tu lângă cineva:• /warp (numele) - exemplu : /warp [Dn]UnUdoi ;★LvL:•/level (şi numărul level-ului pe care-l vrei) - exemplu: /level 200;★Invizibilitate:• /inv sau /in•ca să revi la loc scri înca o dată /in★Transformare :• /poly (codul mobului în care vrei să te transformi) - exemplu: /poly 1095• iar ca să revi la loc dai : /poly 1 Regulamentul VIP îl găsiţi în link-ul de mai jos: * Daca folositi comenzi care nu sunt afisate mai sus , si se intampla ceva cu itemele,caraterul sau contul vostru , o faceti pe raspunderea voastra ,fara a mai putea recupera ceea ce a fost inainte !
 3. Pentru a face rezolvarea bugurilor mai usoara, va rog de acum cand raportati un bug, sa raspundeti la urmatoarele intrebari: Nickname-ul caracterului pe care s-a intamplat bugul: Serverul si canalul pe care va aflati atunci cand s-a intamplat bugul: Data la care s-a intamplat acest bug: Ora la care s-a intamplat acest bug: Regatul in care va aflati atunci cand s-a intamplat bugul: Zona in care va aflati atunci cand s-a intamplat bugul (ce parte a hartii ex: maimute, v2, dt): Descrierea bugului: De cate ori vi s-a intamplat acest bug (cate incercari ai facut): Bugul s-a intamplat de fiecare data cand ati incercat sau doar odata: Descrie cat mai detaliat pasii pe care i-ai urmat sau felul in care se manifesta bugul: Include un print screen (screenshot/captura de ecran) al bugului: Include o filmare a bugului (linkul catre filmare):
 4. SenzoR

  REGULAMENT

  1. Numele utilizatorilor, Numele de caracter, magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2 le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati. 2. Este interzis sa specifici user si/sau password de la accountul tau oricarei alte persoane. Echipa Metin2Astro nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Noi nu suntem raspunzatori pentru pierderea accountului sau a orcaror alte iteme, bresle sau orice alceva ce are lagatura strict cu contul dumneavoastra. In cazul raportari unui GM furtul accountului acesta va fi banat permanant(asta cu dovezi). 3. Este interzis folosirea de amenintari, mesaje ofensatoare sau insultante pe forum, in chatul intern al jocului sau im mesageria de tip PM. Este interzis folosirea mesajelor de tip SPAM sau furnizarea de linku care alte situri, jocuri sau server ce nu au legatura cu Metin3Astro 4. Mentinerea la pamant a unui alt jucator mort prin folosirea negotului se penalizeaza cu ban account 7 zile. La a doua sanctiune contu este banat permanent. 5. Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc. 6. Este interzis folosirea altui client decat cel pus la dispozitie de catre echipa serverului Metin2 GX si/sau modificare acestuia. 7.Injuriile la adresa STAFFULUI se pedepseste cu ban permanent. 8.Este STRICT INTERZISA vanzarea inselatoare a cutiilor de orc,sau a oricarui item aparut prin vreun bug. ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA DE CHEATS, CODS, HACKS PRECUM SI FURNIZAREA DE INFORMATI SI/SAU LINKURI CATRE ACESTEA !!! 7. Este interzis cererea de iteme, yang sau orice alceva unui administrator al serverului. Pentru toare restrictile de mai sus se vor utiliza utmatoarele sanctioni: -Kick Joc -Ban Chat intre 1-12h de joc 24-sau mai mult in cazuri extreme -Ban temporar account -Ban permanant account Echipa Metin2Astro
 5. Numele tau: Numele caracter dupa contul respectiv: Numele celui care te-a banat: Motivul: Dovada: Aici postati o imagine sau alte informatii pentru a dovedi. Alte adaugari:

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.