Jump to content

will :)

Assistant
 • Content Count

  254
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  45 [ Donate ]

will :) last won the day on September 21

will :) had the most liked content!

1 Follower

About will :)

 • Rank
  ===ManageR=== Avansat
 • Birthday 02/04/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  valcea

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Numele Serialului:Vagabond Poveste pe scurt:Un om obișnuit aflat în circumstanțe surprinzătoare care îl plasează în centrul unui scandal imens de corupție. Acorda o nota: 7.6 Nota IMDb:8.9 Trailer:
 2. Mai multe controale făcute de primăriile din ţară, în blocurile ANL, au scos la lumină o practică ilegală şi imorală. Unii beneficiari subînchiriau apartamentele cu preţuri şi de 6 ori mai mari faţă de cât plăteau ei. Cei care au fost prinşi, au fost evacuaţi. La Constanța sunt 23 de blocuri ANL, multe cu vedere la Marea Neagră. Apartamentele au fost închiriate unor tineri până în 35 de ani care au dovedit cu acte că nu au venituri pentru a-şi cumpăra sau închiria o casă. Însă unii au transformat locuinţele primite într-o afacere şi le închiriază în regim hotelier. Chiriaşa: “Toată lumea a închiriat şi mai ales, perioada de vară, nu ştii care este locatarul şi care e...” Reporter: “Foarte mulţi turişti care vin aici pe timpul verii?” Chiriașă: “Vin foarte mulţi.” Reporter: “Cu cât se închiriază aici doamnă?” Chiriașă: “300 … 300.” Reporter: “300 pe zi?” Chiriașă: “Da. Am pe cineva care a făcut 120 de milioane vara asta.” Bărbat: “Am auzit că se închiriază, se practică treaba asta. Dacă statul îţi dă apartamentul ăsta cu chirie tu ce faci îl reunchiriezi? Adică ai avut nevoie de el unde te-ai dus în altă parte? Înseamnă că ai .. lasă-l pe altul care are nevoie.” Reprezentanţii Primăriei Constanța susţin că unii chiriaşi obişnuiau să subînchirieze locuinţele ANL şi în extrasezon. Cereau şi 6 ori mai mult decât chiria pe care o plăteau ei. Nadia Mihalcea, expert imobiliar: “Apartamentele de două camere încep de la 200-300 de euro, cele cu trei camere 6-700 de euro în extrasezon.” 20 dintre chiriaşii care au fost prinşi că subînchiriau apartamentele urmează să fie evacuaţi. Florin Gheorghe, directorul RADPP Constanța: “Am găsit în aceste locaţii persoane care au declarat că au închiriat de la cineva şi au rămas şi ei miraţi să afle că ei de fapt erau subchiriaşii chiriaşilor noştri. Le-am trimis somaţii de reziliere a contractelor iar aceste locuinţe să fie eliberate şi să le repartizăm celor care chiar au nevoie de aceste locuinţe.” Cazuri similare au fost descoperite şi în alte locuri din ţară. Site-urile de specialitate sunt pline de anunţurile unor oameni care se oferă subînchirieze locuinţele primite de la ANL. În Iaşi, Primăria deţine peste 700 de apartamente construite cu fonduri de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe. În zonele unde sunt ridicate blocurile, un apartament cu două camere se închiriază cu cel puţin 250 euro pe lună. Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt Primăria Iaşi: “Au fost descoperite şapte cazuri de subînchirieri. Le-am făcut somaţie că în 60 de zile să renunţe la contract. Cei 7 chiriaşi şi-au recunoscut vină şi au renunţat la ele.” Programul ANL de construire de blocuri pentru tineri a început în 2001. Locuinţele sunt destinate tinerilor între 18 şi 35 de ani care nu îşi permit să plătească preţul cerut pe piaţa liberă la vânzare ori inchieriere. După cel puţin un an de închiriere neîntreruptă, chiriaşii au posibilitatea să cumpere apartamentele.
 3. Numele Filmului: Dauntless: The Battle of Midway Data aparitiei: 06.sep.2019 Regia: Aidan Bristow Gen film: War Nota IMDb:3.4/10 Nota acordata acestui film:5 Trailer:
 4. name: Dragonu AKA 47 feat. Dj Wicked - 47 IZ BACK link :
 5. Nick-ul jucatorului banat : PITUFO MALVADOO IP & SteamID-ul acestuia :83.137.1.208 Data & Ora :13:43 23.10.2019 Motiv :wall Dovada(OBLIGATORIU) : http://www.girlshare.ro/3769804704.6
 6. Numele Filmului: La influencia Data aparitiei: 2019 Regia: Denis Rovira van Boekholt Gen film: HORROR Nota IMDb: 8/10 Nota acordata acestui film: 7/10 Trailer:
 7. will :)

  Cerere admin

 8. Numele melodiei: Sorinel Pustiu - Tanc Rusesc Link:
 9. will :)

  Cerere Admin BoBoK

 10. Numele melodiei: MERO - OLABILIR Link:
 11. Numele melodiei: MERO - Meine Hand Link:
 12. Nume: will Vârstă: 22 Unique ID TeamSpeak: 6gLMbDBngcpQ2voPfIA+aGgl6DU= Accesul dorit: orice access De ce dorești să aplici pentru acest grad?: pentru ca vreau sa ajut comunitatea. Ce secțiune dorești spre moderare?: Multimedia Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Posturi zilnice, activitate Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: am destulă activitate Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: da.. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: da, normal. Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: oricand, orice ora, eu voi intra la orice sedinta se organizeaza!

Despre Noi


Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

Parteneri Oficiali


Comunitatea NewMoon


NewMoon logo
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.