Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

JustFlokY

Member
 • Content Count

  147
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  26 [ Donate ]
 • Time Online

  48m 33s
 • Country

  Romania

JustFlokY last won the day on January 9

JustFlokY had the most liked content!

About JustFlokY

 • Rank
  POWER

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Constanta
 • Interests
  play cs

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. # Nick : Floky skarzgard # Grad : nu mai stiu # Absenta / Activitate redusa / Retragere : activitate redusa # Perioada: intru cand pot # Motiv : Munca # Alte precizari : nu exista !
 2. Multumesc frumos . chiar este frumos apreciez . MULTAM
 3. Tipul [avatar / semnatura / banner / logo / etc] : avatar Text principal : NewMooN RagnaRRR Text secundar obligatoriu : newmoon.ro Dimensiuni : atat pentru forum cat si pentru ts Stock / Render / Tema : https://ibb.co/2tTdfYH Ultima cerere facuta : Alte precizari : Scrisul sa iasa in evidenta cu mai mult contrast
 4. Contra !! Asta nu este motiv de retragere , dar nu stau intre tine si alegerea ta ! este strict alegerea TA !!
 5. PRO !! BLITzz Ma boy !
 6. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1916224 poftim
 7. Contra ! link gametraker aici https://www.gametracker.com/server_info/5.254.20.21:27015/top_players/?query=SoWhat%3F 49.9 minute nu ai orele !!
 8. JustFlokY

  CERERE UNBAN

  Anti flash !! deci Contra !!
 9. JustFlokY

  unban RIRI

  way are u using skins ? CONTRA ! parca nu era voie cu skinuri pe server si totusi toata lumea da pro unban .
 10. JustFlokY

  "nume"

  Cand mai faceti poze si apare de genul asta fara arma si fara mana sau tinta , mai faceti o poza deoarece pluginu are o eroare !! iar referitor la acest wargods este cat se poate de CLEAN !!! PRO UNBANNN !!!!
 11. 1 la mana ti am spus te am avertizat de 4 5 ori sa te duci sa mai reduci din acele ,module care ti le a gasit in war gods pentru ca ai foarte multe si 2 Bakerools ar trebui sa te intereseze de adminu tau nu de al meu deoarece eu raspund pe ceea ce fac nu tu sau altu . 3 . https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1899748 war gods test la baiatu asta toto si uitati va la module 4 . omu ma ia la misto ca nu stie ce sunt alea module si ca nu a auzit niciodata de asa ceva ca eu sunt primu . 5. i am spus sa se duca pe google sa scrie module cs 1.6 si sa vada acolo ce inseamna si ce sunt alea module omu ma ia la misto si spune ca a cautat si nu exista asa ceva !!! i am dat ban vreo 3 ore ca sa aiba timp sa se documenteze ce sunt alea module nu l am banat permanent , i am oferit o sansa , sa vedem daca omul acesta intradevar sa documentat si a mai redus din aceste module corect ?
 12. JustFlokY

  unban RIRI

  ai un model pe care trebuie sa il respecti deci te astept cu alta cerere Conform modelului ! SucCes
 13. asteptam dovada adminului ! si ar trebui sa nu jignesti
 14. Contra si uite de ce : ALL TIME STATS Score: 248Minutes Played: 314Score per Minute: 0.8Rank on Server: #1050 out of 36866

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.