Jump to content

☾ K ☽

Fondator
 • Content Count

  2,016
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  105
 • Points

  26,769 [ Donate ]
 • Time Online

  4h 52m 5s

☾ K ☽ last won the day on March 31

☾ K ☽ had the most liked content!

About ☾ K ☽

 • Rank
  Community Owner
 • Birthday 10/02/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Napoli
 • Interests
  Photography, Muscle Cars & Gaming

Recent Profile Visitors

3,594 profile views
 1. Make another unban request there : https://newmoon.ro/index.php?/forum/204-unban/ Topic Closed !
 2. ☾ K ☽

  Cerere admin

  Pro, chiar vreau sa-ti acord o sansa in caz ca te acceptam.
 3. In acest caz banul o sa ramana. Topic closed.
 4. Pai si poza pe care ti-a facut-o unde este ?
 5. DJ fansi, flooder master.
 6. ☾ K ☽

  Cerere Unban

  Cerere acceptata. T/C
 7. Cerinte: -Minim 2 ani experienta -Minim 14ani -Minim 1server creat de la 0 de catre tine MODEL: Nume real: Nume Joc: Varsta: Ce ai imbunatati la server daca ai fi developer?: De ce doresti sa fi developer?: Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Descrie-te: Ce proiecte ai avut ?: Alte adaugari?:
 8. 1. Nick: 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: 3. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: 4. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 5. Alte comentarii
 9. 1.Nu aveti voie sa folositi niciun hack se pedepseste cu BAN / JAIL . 2.Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere comunitatii (nici macar la servere din comunitatea indungi.ro) BAN PERMANENT. 3.Orice modalitate ( BUG-URI , script , hack ) care va ofera un avantaj in joc este pedepsit cu BAN. (exceptand cele platite gen kit op , etc.) 4.Nu aveti voie sa va chematii prieteni de pe server pe alt server: ex: Gigel: Hai ba pe server xx 5.Nu cereti grade pe server pentru asta exista forum faceti o aplicatie/cerere aici. 6.Nu aveti voie cu limbaj de strada pe server , incercam sa oferim un joc cat mai placut pe server. MUTE 7.Nu aveti voie sa faceti spam pe chat . MUTE 8.Nu aveti voie sa spamati pe /helpop sau sa injurati pe /helpop. 9.Nu aveti voie sa dati disconnect in timp-ul luptei la PracticePvP , SkyPvP sau altele riscati Ban 6h sau jail 6h. 10.Orice tentativa de frauda a server-ului ( grief sau alte prostii) se pedepseste cu BAN PERMANENT + interdictie pe server(adica admini au voie sa va faca orice cand intrati pe server ban , kick , warn , mute , etc. ) 11.Nu incercati sa spargeti conturi cu grad pe ele pt. a incerca sa banati toti jucatori sau sa faci alte prostii se pedepseste cu BAN 12h la prima abatere apoi PERMANENT ! 12.Nu sunteti obligati sa ne votati server-ul dar o puteti face daca doriti sa intre cat mai multi playeri pe el :).
 10. Cerere acceptata. T/C
 11. dupa modificarile discutate pe teamspeak la stock.
 12. ☾ K ☽

  Cadou K

  Multumesc frumos pentru ambitie si pentru gestul in sine. T/C
 13. Nu mai ai voie sa faci cereri de avatar de acum inainte. T/C
 14. ☾ K ☽

  UNBAN awm_

  Ai primit unban. Topic closed.

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Parteneri Oficiali

EnixServers
NAV
Vox-Host

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.