Jump to content
Acasă Staff Downloads Teamspeak 3 Counter Strike 1.6

Meliodas

Ex Staff
 • Content Count

  33
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  5 [ Donate ]
 • Time Online

  25s
 • Country

  Romania

4 Followers

About Meliodas

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/21/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Craiova / Bucuresti

Recent Profile Visitors

310 profile views
 1. ne vedem pe ts pentru admin T/C
 2. Nick: Meliodas Durata de absenta/retragere : Permanent Motivul: M-au deranjat cateva lucruri , sincer imi pare rau ca va abandonez dar cum toti au orgoliu asa am si eu . Mai ales dupa ce m-am oferit sa ajuta . Cer sa mi se scoata si gradul Si va rog aveti grija de server .. azi am intrat sa ma joc fara admin si era sv 4v4 pentru ca unu avea aim l-am banat dupa a inceput iar sa se umple Junnkiee e martor.. Nu va bateti joc de munca voastra . Va salut si va respect pe toti mai ales pe fondatorii . Sa ajungeti sus baietii , Bafta va pupa Meli 😘 . Daca e ceva ma gasiti pe TeamSpeak3.. Oricum nu prea am facut prea multe asa am auzit pe aici deci n-are rost sa mai raman ca "sunt degeaba fondator cica" . Hai sa aveti un joc placut .
 3. Acceptat , datele in privat pe ts T/C
 4. CONDITII Pentru a primi Admin trebuie sa aveti minim 10 ore. Titlul Topicului trebuie sa fie : Cerere Admin Nume MODEL CERERE ADMIN Nick : TeamSpeak? : Varsta : SteamID : Ai citit Regulamentul? : Ore jucate : INFO La 3 pareri CONTRA cererea va fi RESPINSA! Modelul trebuie respectat altfel cererea va fi Respinsa din start! Daca aceste conditii nu sunt indeplinite nu are rost sa faceti Cerere.
 5. Acceptat T/C User si parola pe ts in privat
 6. Te asteptam , stim ca o sa vi inapoi odata si odata , o sa ne lipsesti .. Apropo de mine ai uitat sa mentionezi
 7. Nume: Jianu Angelo Vârstă: 22 Unique ID TeamSpeak: dnOsX+erYOP2DnNOH7hlQjxztAo= Accesul dorit: Asistant De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa pot face ce trebuie sa nu ma mai chinui sa caut alti membri ai staff-ului pentru "nimicuri" Ce secțiune dorești spre moderare?(OBLIGATORIU) Doresc pe TS.. (iar aici pe forum daca aveti nevoie la vreo sectiune la fel pot ajuta) Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Activitate + Rezolvarea problemelor Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Pe forum nu prea am fost activ din diferite motive (tot pentru comunitate ) Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Nu am nici o problema cu asta Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: La fel nici o problema. Alte precizări: Nu. Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da.
 8. @2Think_AboutItunde il punem bro pe acela ?
 9. Am nevoie sa-l pun pe forum acolo la parteneri unde sunt si FenixHosting si Binaus .. cum crezi ca ar da asta acolo ?
 10. Partea de sus e frumoasa dar partea de jos .. cam las de dorit , mai astept si alte lucrari (Merci oricum 😘 )
 11. Nume: Meliodas Sugestie: Am observat ca Auto-Welcome & Prezinta-te sunt aceleasi.. Daca cineva vrea sa ureze bun venit altei persoane nu are habar ca este nou pentru ca MooN Guardu posteaza automat cand se creaza contu.. Ai putea sa faci 2 subofurmuri : Auto-Welcome (unde sa posteze Automat Moon Guardu si Prezinta-te (unde fiecare membru nou sa-si faca prezentarea si sa ii se poata ura bun venit.) De unde te-ai inspirat: Am vrut sa vad , daca la prezentarea mea am avut vreun reply de bun venit ..si nu gaseam postarea din cauza Moon Guard-ului.. Alte precizari?: Auto-Welcome-ul poate fi si pe Hide..adica nu prea cred ca , conteaza atat de mult postarea lui.. o poti pune pe Hide, postul se face si nu dispera lumea.
 12. Tipul [avatar / semnatura / banner / logo / etc] : Banner Forum Text principal : Aioh Text secundar [newmoon.ro] : All In One Host Dimensiuni : Dimensiunea Banner-ului de la FenixHosting / Binaus Stock / Render / Tema : Poate sa fie si Text , nu conteaza .. Ultima cerere facuta : K ma pus sa fac alta cerere Alte precizari : Sa fie Un Banner pentru Hosting pe care sa-l punem pe forum cum e cel de la Binaus sau FenixHosting .. K a zis ca ma poti ajuta tu @sHok ❖ gfx

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.