Jump to content
Acasă Staff Quizzes Downloads Teamspeak 3

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. daca minumul nu a fost atins,nu exista un castigator
 3. Lucky Guy

  Trivia #2

  BUNA ZIUA! BUN VENIT LA A II-A EDITIE DE TRIVIA. CASTIGATORUL VA FII ALES DUPA 48H. CASTIGATORUL VA PRIMI 400 POINTS. NU TRISATI!! Intrebare:Unde s-a intamplat unirea principatelor?
 4. Yesterday
 5. Salut _._amelia_, Bine ai venit in comunitatea NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să întrebi. _._amelia_ s-a înregistrat pe dată de 08.07.2020. View Member - link profil !
 6. Nume jucător: FoxR0M Vârsta reală: 15 ani Link GAMETRACKER usser: https://www.gametracker.com/server_info/178.239.20.11:27015/top_players/?query=FoxR0M Motivul pentru care dorești să obții această funcție: vreau helper pentru a impiedica sa se injure intre ei si sa respecte regulamentu. Cât timp și în ce interval vei fii activ pe server ca admin?: pranz-seara Poți contribuii cu donații pentru server?: Da Ai luat la cunoștintă regulamentul serverului?: Da Precizari extra: -
 7. Lucky Guy

  Trivia #1

  Salut castigatorul primei editi este @☾ K ☽ FELICITARI!! @jxN # J u m p tu vei primi 100 de points pentru participare @locked
 8. Jocul e simplu trebuie sa ziceti un motiv cum a fost arestat cel deasupra ta.
 9. Numele Filmului: The Package Data aparitiei: 10 August 2018 Regia: Jake Szymanski Gen film: Comedy,Thriller Nota IMDb: 5,5 Nota acordata acestui film: 9,8 Trailer:
 10. Salut desii modelul de cererer si titlul nu sunt chiar cum a zis denis din partea mea ai un mare PRO Deoarece: 1. Ai un respect mare fata de jucatori dar mai ales de catre staff-ul newmoon 2. De fiiecare data cand a fost o problema pe server (bug/hacker) mi-ai spus 3. Nu ai un limbaj vulgar acum sa vedem ce va zice denis good luck
 11. Din partea mea fara suparare ai CONTRA si un PRO mai ai de invatat comenzile nu le stii, ai un limbaj hm mai asa neadecvat dar nu este problema poti remedia Nu prea cunosti regulile pe de alta parte esti baiat bun ajuti esti activ .
 1. Load more activity

Announcements

Despre Noi

Suntem o comunitate cu domeniul NewMoon din 2018 dar cu o echipa Administrativă formată în anul 2012. Scopul nostru este să va readucem plăcerea de a va distra și de a întemeia noi prietenii.

 

Social Links

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.