Jump to content
Acasa Staff Calendar Download Member Shop TeamSpeak 3 Banlist

TS.NEWMOON.RO

Principalul loc de intalnire unde s-au dezvoltat competitiile, serverele si clanurile o sa ramana mereu un reper pentru viitorii gameri din Romania.

Click

Serverele Publice

Alatura-te celor care se distreaza impreuna prin intermediul serverelor pentru a duce gaming-ul la un alt nivel.

Click

Moon Guardian

Robotelul care iti asigura linistea pe TeamSpeak si pe forum este unul dintre principalele proiecte dezvoltate pe aceasta comunitate.

Servere promovate
mosnegii.newmoon.ro
online
corix.newmoon.ro
online
ts.newmoon.ro
online

Bine ai venit pe Comunitatea NEWMOON !

Bun venit la noi! Daca doresti sa vezi tot ce se afla pe forumul nostru te incurajam sa iti creezi un account pentru a intra in familia noastra.

Ce poti face pe aceasta comunitate :

 • citesti toate topicurile noastre
 • posteaza sau lasa un replay la toate topicurile
 • intra in echipa Administrativa
 • trimite mesaje private tuturor
 • leaga noi prietenii cu membrii comunitatii
 • participa la concursurile noastre

 

Te asteptam pe serverul de TeamSpeak TS.NEWMOON.RO unde te vei distra cu siguranta.

Daca ai nevoie de orice tip de ajutor, suntem la dispozitia ta.

 

hWkoInj3.png

 

Echipa NEWMOON.


All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Inițial, seria de plăci video NVIDIA RTX 3000 a fost proiectată și lansată pentru formatul desktop, însă, cum era de așteptat, a fost adusă acum și pe laptop-uri, iar primele dintre ele încep deja să apară. Îți poți da seama cât de tare este noua serie de plăci video de la NVIDIA după numărul de bucăți pe care le găsești pe stoc… care este cam zero. Și o să vă dau acum și câteva detalii care fac plăcile video mobile aproape la fel de capabile cu cele de pe desktop. In plus, laptop-urile cu RTX 30 sunt deja listate la magazinele de specialitate. De exemplu la PC Garage sunt la precoma
 3. Nokia pregateste lansarea unui noi val de telefoane noi in Q1 si Q2 2021. Toate vor avea 5G si sunt modele din seria 1 si pana la seria 7. Nokia 1.4 este pregatit pentru februarie, iar valul se va termina cu un terminal Nokia 7.3. Avem deja informatii clare despre Nokia 6.4 care adopta un design circular pentru camerele foto, diagonala mare de 6.4 inch, senzor de amprenta in ecran, camere foto de 24, 12 si 2MP. Culmea, Nokia 7.3 ar adopta un senzor de amprenta montat pe spate nu in ecran. Va fi echipat cu Snapdragon 690, camere foto de 48MP, baterie de 4000mAh si incarcare rapida. De
 4. OnePlus lanseaza un smartwatch in scurt timp. Acesta este gata, a primit certificare si trebuie doar sa vedem marele anunt. Cel mai probabil la MWC 2021. Ceasul OnePlus a stat bine ascuns, scaparile cu el fiind putine si nimic concret. El este oficial, OnePlus confirmand in trecut ca lucreaza la un smartwatch. Acum acesta a primit certificare si nu nume de cod: W501GB si W301GB. Va fi un ceas rotund, clasic, probabil inspirat din modelul Vivo, ca doar sunt companii inrudite.
 5. Prin simplul fapt ca vor sa regandeasca acesta divizie, mai multe voci spun ca LG ar avea de gand intr-un final sa renunte de tot. Eu nu cred asta din moment ce tocmai au anuntat un telefon care se ruleaza. Insa, anumite informatii sustin ca Vingroup, o companie din Vietnam, ar putea cumpara divizia de smartphone-uri de la LG. Vingroup este un conglomerat, insa la nivel global sunt mici desi activeaza in numeroase domenii, inclusiv in domeniul auto. Vingroup este interesata de divizia de telefoane de la LG, insa nimeni nu a confirmat nimic pana acum.
 6. @kenzo2017 o sa tina cred circa 2 saptamani daca s-au inregistrat amandoua tranzactii, te rog sa vezi ca au ceva kit de "instalare" sper sa functioneze !
 7. Atributele sunt folosite pentru a personaliza tag-urile. Ce inseamna ? La un moment dat vei vrea sa redimensionezi o imagine sau un tabel sau sa schimbi culoarea de fond. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul atributelor. Cele mai multe tag-uri au propriile lor atribute. Vom vorbi despre aceasta pe masura ce introducem in discutie un nou tag . Acum vom vorbi despre un set de atribute generice care se pot folosi cu majoritatea tagurilor. Atributele se introduc Intre parantezele unghiulare (<>) ale tag-ului de deschidere. Atributele "class" si "id" in HTML Priveste exem
 8. OnePlus lanseaza un smartwatch in scurt timp. Acesta este gata, a primit certificare si trebuie doar sa vedem marele anunt. Cel mai probabil la MWC 2021. Ceasul OnePlus a stat bine ascuns, scaparile cu el fiind putine si nimic concret. El este oficial, OnePlus confirmand in trecut ca lucreaza la un smartwatch. Acum acesta a primit certificare si nu nume de cod: W501GB si W301GB. Va fi un ceas rotund, clasic, probabil inspirat din modelul Vivo, ca doar sunt companii inrudite.
 9. Yesterday
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.