Jump to content
Acasa Staff Calendar Download Member Shop TeamSpeak 3 Banlist

TS.NEWMOON.RO

Principalul loc de intalnire unde s-au dezvoltat competitiile, serverele si clanurile o sa ramana mereu un reper pentru viitorii gameri din Romania.

Click

Serverele Publice

Alatura-te celor care se distreaza impreuna prin intermediul serverelor pentru a duce gaming-ul la un alt nivel.

Click

Moon Guardian

Robotelul care iti asigura linistea pe TeamSpeak si pe forum este unul dintre principalele proiecte dezvoltate pe aceasta comunitate.

AEN Hosting

Servicii de gazduire jocuri / VPS / Web space. Foloseste codul "NEWMOON" pentru a reduce costurile produselor.

Click
Servere promovate
ts.newmoon.ro
online
fury.newmoon.ro
online
diamond.newmoon.ro
online

Bine ai venit pe Comunitatea NEWMOON !

Bun venit la noi! Daca doresti sa vezi tot ce se afla pe forumul nostru te incurajam sa iti creezi un account pentru a intra in familia noastra.

Ce poti face pe aceasta comunitate :

 • citesti toate topicurile noastre
 • posteaza sau lasa un replay la toate topicurile
 • intra in echipa Administrativa
 • trimite mesaje private tuturor
 • leaga noi prietenii cu membrii comunitatii
 • participa la concursurile noastre

 

Te asteptam pe serverul de TeamSpeak TS.NEWMOON.RO unde te vei distra cu siguranta.

Daca ai nevoie de orice tip de ajutor, suntem la dispozitia ta.

 

hWkoInj3.png

 

Echipa NEWMOON.


All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Salut Wisair., Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. Wisair. s-a înregistrat pe dată de 04/29/2021. View Member - Wisair.!
 5. Comunitatea NEWMOON impreuna cu partenerii de la AEN Hosting va invita sa administrati un server de GTA San Andreas Multiplayer fara cerinta de a achita hostul. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati anumite conditii si sa raspundeti la cateva intrebari pentru a participa la alegerea pentru a deveni detinatorul serverului. Conditii : - serverul nu paraseste comunitatea newmoon - serverul trebuie sa contina in nume "hosted by aenhost.ro" - comunitatea nu pune la dispozitie game mode-uri - daca serverul ramane offline mai mult de 12h acesta v-a primi r
 6. COD PROMOTIONAL : NEWMOON Site: https://aenhost.ro C.U.I : 44018093 Nr.Reg.Com : F38/181/30.03.2021 +40 759 665 227 NOU: Incepand cu data de 16.04.2021 avem si servere Metin2 cu pana la 16GB RAM Ne puteti contacta pe: livechat, telefon & whatsapp (+40 759 665 227), prin tichet pe site, sau mail (suport@aenhost.ro) Metode de plata: https://aenhost.ro/metode-de-plata.html Hai cu serverul la noi si poti sa primesti: reducere, boost-uri gratis, baze de date suplimentare si server gratuit pe care sa va testati update-urile. Mai multe detalii despre MU
 7. Salut AEN, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. AEN s-a înregistrat pe dată de 04/26/2021. View Member - AEN!
 8. Luni, 26 aprilie, România primește cea mai mare tranșă de vaccin produs de Pfizer BioNTech, care constă în 725.400 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană și vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara, informează Mediafax. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă. Centrul Național de Stocare București va primi 175.500 de doze, Centrul Regional de Depozitare Brașov pr
 9. Demisie de răsunet în Guvernul României. Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a anunțat că a solicitat eliberarea sa din funcție. Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS), a anunțat că își dă demisia din funcția pe care o deține. Într-o postare pe rețelele sociale, Andi Manciu a declarat că a fost „o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”. „M-am hotărât să
 10. Salut b0gd4n27, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. b0gd4n27 s-a înregistrat pe dată de 04/23/2021. View Member - b0gd4n27!
 11. Salut stalker_best, Bine ai venit in NEWMOON Community. ?Nu ezita să răsfoiești și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului din Staff. stalker_best s-a înregistrat pe dată de 04/16/2021. View Member - stalker_best!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.